Over

ROOTLESS is een van de merken van Aloe Demi®. Aloe Demi® staat voor hoogwaardige luxe plantenarrangementen en concepten geschikt voor elk interieur.

ROOTLESS is een van de merken van Aloe Demi®. Aloe Demi® staat voor hoogwaardige luxe plantenarrangementen en concepten geschikt voor elk interieur. Ieder arrangement wordt met zorg samengesteld om te schitteren in huis, op kantoor of waar dan ook. Planten direct uit de kwekerij en met passie verwerkt in creatieve arrangementen. Wil je meer weten over Aloe Demi®, ga naar de website www.aloedemi.nl.

 

Zakelijk

Creatief in combinatie met prachtige succulenten; zo ontstaan de concepten van Aloe Demi. Dat biedt veel inspiratie voor particulieren, maar ook zakelijk kan Aloe Demi® veel betekenen. Persoonlijk en op maat gemaakt denkt Aloe Demi® graag mee over de groene aankleding van jouw eigen zaak en over de mogelijkheden voor presentjes.

Contact

Mail: info@aloedemi.nl

Telefoon: 06 22 90 18 82

Wist je dat?

Het bedrijf Aloe Demi® is vernoemd naar een kwekersrecht soorten. De variant ‘Aloe rauhii demi’ heeft een bont bladpatroon in de kleuren groen en geel.

De natuur prikkelt de creativiteit en geeft ons energie. 

Familiebedrijf OVATA SuPure® succulents. Modern en geautomatiseerd glastuinbouwbedrijf, gespecialiseerd in het produceren van succulenten. 

ROOTLESS won de derde prijs bij de Glazen Tulp 2021. Een prijs voor de beste marktintroductie voor bloemen en planten.

Ons levensmotto

Gebruik van hashtags op social media.

 

 

Ontdek meer over Aloe Demi®

Ontdek de wereld van Aloe Demi® en laat je verrassen. Concepten die elke kamer opfleuren.
Want naast ROOTLESS zijn er nog twee merken genaamd TRULY & WOW.

Ga naar de website, www.aloedemi.nl.