Inspiratie

Inspiratie voor de groene doeners of gewoon de groene genieters. Een mooie plant ZONDER wortels op tafel, waarom niet? ROOTLESS zorgt voor het ultieme gemak en is nog veelzijdig ook. Kijk mee en laat je inspireren!

Levend schilderij

Maak van elke plant een kunstwerk! ‘Truly wall art’, noemen we het. Een schilderij met een echte groene vetplant. Een schilderij met een echte groene vetplant. Door de lage schaal springt de plant letterlijk uit de muur. Door de combinatie met andere wandbekleding creëer je een mooie en tijdloze decoratie voor elke ruimte. Je kunt een levend schilderij in de woonkamer aanbrengen, maar ook je kantoor is een perfecte plek.

Bloeiend interieur

ROOTLESS is geschikt voor het decoreren van je bijvoorbeeld keukentafel of salontafel. Door het lage model en is ROOTLESS ideaal tijdens een diner. De plant zorgt voor een natuurlijke element en brengt sfeer en kleur.

DIY je eigen terrarium

 het terrarium, je eigen miniwereld vol groen. ROOTLESS is geschikt voor het samenstellen van je eigen terrarium. Met ROOTLESS hoef je geen wortels te verwijderen of te verbergen. ROOTLESS kan op elk substraat leven. Kortom, je kunt ROOTLESS letterlijk op potgrond, zand, mos of grind zetten.
Een vetplantterrarium is ook een superleuk cadeau-idee voor een ander. Bijvoorbeeld bij een verjaardag of housewarming.

Trouwen

Wie is er nu niet gek op planten?! ROOTLESS is een origineel huwelijksbedankje voor je gasten. ROOTLESS kan langere tijd zonder water overleven en heeft ook nog het unieke vermogen om na een lange tijd weer te kunnen groeien. Met ROOTLESS als bedankje geef je blijvend geluk mee. Verras je gasten met een persoonlijk en blijvend trouwbedankje!

Bloemen zijn een graag geziene gast op huwelijksfeesten. Maak de tafel extra uitnodigend door hem te versieren met onze ROOTLESS in vaasjes. En hoe leuk zijn deze vaasjes met ROOTLESS erin verwerkt.

Event versiering

Planten staan bekend om echte sfeermakers voor de aankleding voor feestlocaties. Ze maken de inrichting compleet. ROOTLESS is uitermate geschikt om een romantische sfeer te creëren op bijvoorbeeld je bruiloft. Door de compacte vorm en diversiteit aan kleuren zijn het uitstekende natuurlijke eyecatchers op tafels, aan stoelen, bord decoratie en als ringkussen.

Boeket eyecatcher

ROOTLESS geeft je boeket een bijzondere twist waar je lang van kan genieten. Het wordt ook wel succulenten op stok genoemd. ROOTLESS past perfect in een mooi compact trouwboeket, maar ook een trendy wild boeket.

Kerst decoratie

Er zijn oneindig veel mogelijkheden in het versieren van je huis met ROOTLESS. Hoe je met ROOTLESS mooie creaties maakt zie je op de foto’s. Versier bijvoorbeeld een simpele groene krans met daar op/in grote eyecatchers zoals een houten hanger & ROOTLESS.