Bloemen: Wie houdt er niet van?

Bloemen: Wie houdt er niet van?

okt 27, 2022 | ROOTLESS

Bloemen zorgen altijd voor nét wat meer gezelligheid en sfeer. Daarom zijn bloemen op een bruiloft een essentiële toevoeging. Hoe meer, hoe beter! En dat was zeker het geval bij deze bruiloft =)

Bloemen geven kleur

Bloemen zijn een relatief makkelijke manier om heel snel, heel veel kleur te krijgen op je bruiloft. Wanneer je een bepaald thema uitgedacht hebt, kan het heel goed werken als ondersteuning van dat thema. In dit geval waren het vooral pasteltinten en kwamen de Lelies van Bredefleur, cactussen van Arendcactus en onze ROOTLESS goed naar voren.

Deze bloemendecoraties langs de paden zijn echt een feestje voor het oog!

Love
Met ROOTLESS kun je echt alle kanten op; zo zijn ze ook verwerkt in de letter ‘L’. De ‘L’ van Love, maar ook de ‘L’ van de namen van het bruidspaar. Toeval bestaat niet. Er zijn diverse maten en soorten van ROOTLESS gebruikt; denk aan een Echeveria agavoides (licht groen), Echeveria triller pearl (wit), Echeveria moon pearl (wit), Echeveria sky pearl (grijs, groen).

Tafeldecoratie
Elke tafel straalt het thema van de bruiloft uit!

In het boeket verwerkt 

Andere tips:

Aloe Demi’s recepten

Aloe Demi’s recepten

Met deze inspiratiefoto’s kun je ook zelf aan de slag! Het ‘recept’ is simpel en je kunt er alle kanten mee op. Of je nu groene vingers hebt of gewoon een groen liefhebber bent! Met onze ROOTLESS kun je gemakkelijk en snel aan de slag. Hier zijn een paar suggesties om...

Roze; meer dan alleen een kleur

Roze; meer dan alleen een kleur

Wij zijn vooral dol op de kleur roze. En niet alleen omdat het zo goed past bij de welbekende thema’s Valentijn, Moederdag, Grootmoederdag én Vrouwendag.

Schilderij met ROOTLESS

Schilderij met ROOTLESS

Een schilderij maken met ROOTLESS kan een interessant en uniek kunstwerk opleveren. Je kunt dit schilderij maken door de volgende 4 stappen te volgen.

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

De tijd waarin alleen wat vetplanten op een rijtje in de vensterbank werden neergezet is voorbij; tegenwoordig kun je veel meer kanten op met je vetplanten.