Waar komt de naam Aloe Demi® vandaan?

Waar komt de naam Aloe Demi® vandaan?

jun 19, 2023 | ROOTLESS

Plantsoort, naam, groep in één.

Naam
Aloe is een geslacht van bloeiende, succulente planten dat uit ongeveer vierhonderd soorten bestaat. Aloe vera is een van de bekendste Aloe soort van de groep. De bladeren zijn voornamelijk triangel van vorm. Ze hebben allemaal een uniek patroon van stippen of strepen, vaak in een lichtere kleur.
Demi, dat ben ik! En meer lees je op de pagina ‘over ons’.

Plant
De combinatie van deze twee woorden is al bekend. Het is namelijk een kwekersrecht soort van OVATA.  De variant ‘Aloe rauhii demi’ heeft een bont bladpatroon in de kleuren groen en geel.

Bedrijfsnaam
Aloe Demi® is als wordmerk beschermd binnen de klasse 21, 31 en 44. Dat betekent:
Kl 21 potten; Manden van onedele metalen voor de huishouding.
Kl 31 Natuurlijke planten en bloemen; Zaaizaden voor het planten; Zaailingen om uit te planten; Bollen voor het planten; Planten.
Kl 44 Plantenteelt; Plantenkwekerij.

Andere tips:

Aloe Demi’s recepten

Aloe Demi’s recepten

Met deze inspiratiefoto’s kun je ook zelf aan de slag! Het ‘recept’ is simpel en je kunt er alle kanten mee op. Of je nu groene vingers hebt of gewoon een groen liefhebber bent! Met onze ROOTLESS kun je gemakkelijk en snel aan de slag. Hier zijn een paar suggesties om...

Roze; meer dan alleen een kleur

Roze; meer dan alleen een kleur

Wij zijn vooral dol op de kleur roze. En niet alleen omdat het zo goed past bij de welbekende thema’s Valentijn, Moederdag, Grootmoederdag én Vrouwendag.

Schilderij met ROOTLESS

Schilderij met ROOTLESS

Een schilderij maken met ROOTLESS kan een interessant en uniek kunstwerk opleveren. Je kunt dit schilderij maken door de volgende 4 stappen te volgen.

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

De tijd waarin alleen wat vetplanten op een rijtje in de vensterbank werden neergezet is voorbij; tegenwoordig kun je veel meer kanten op met je vetplanten.