Een huis vol vakantieherinneringen

Een huis vol vakantieherinneringen

feb 16, 2023 | Uncategorized

Hebben jullie ook een fijne vakantie gehad? Een beetje heimwee naar het vakantieadres. De geuren, de kleuren… Het huis aankleden met accessoires waarmee je iedere keer weer wordt herinnerd aan die mooie vakantie helpt.

 

Geluk onder de sterren
Als je op een heldere avond naar boven kijkt, zijn er natuurlijk een tal van sterren te zien. Deze ROOTLESS met een betonnen ondergrond in de vorm van een ster doet je denken aan dat moment.

Beach vibe
ROOTLESS met zand en schelpen. En dat ook nog helemaal zelf klaarmaken. Breng jouw interieur in de beach-vibe. Vul de zachtroze schaal met zand en schelpen, en geniet van dit vrolijke geheel. Wellicht wel met zand en schelpen die je zelf meegenomen heb van vakantie. Handig: de Echeveria plant hoef je nooit te verzorgen!

Vakantie eten
Eten op vakantie is de lekkerste en leukste herinnering! Want leuk hoor, de Big Five in het Krugerpark, maar ik denk terug aan het braaien of het visrestaurant in Camps Bay. Mooi gedekte tafels, lekker eten met vrienden en familie. Ieder restaurant of feestelijke gelegenheid zijn eigen aankleding. En wat denk je van deze trouwlocatie met ROOTLESS.

Andere tips:

Aloe Demi’s recepten

Aloe Demi’s recepten

Met deze inspiratiefoto’s kun je ook zelf aan de slag! Het ‘recept’ is simpel en je kunt er alle kanten mee op. Of je nu groene vingers hebt of gewoon een groen liefhebber bent! Met onze ROOTLESS kun je gemakkelijk en snel aan de slag. Hier zijn een paar suggesties om...

Roze; meer dan alleen een kleur

Roze; meer dan alleen een kleur

Wij zijn vooral dol op de kleur roze. En niet alleen omdat het zo goed past bij de welbekende thema’s Valentijn, Moederdag, Grootmoederdag én Vrouwendag.

Schilderij met ROOTLESS

Schilderij met ROOTLESS

Een schilderij maken met ROOTLESS kan een interessant en uniek kunstwerk opleveren. Je kunt dit schilderij maken door de volgende 4 stappen te volgen.

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

De tijd waarin alleen wat vetplanten op een rijtje in de vensterbank werden neergezet is voorbij; tegenwoordig kun je veel meer kanten op met je vetplanten.