Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

apr 24, 2023 | ROOTLESS

De tijd waarin alleen wat vetplanten op een rijtje in de vensterbank werden neergezet is voorbij; tegenwoordig kun je veel meer kanten op met je vetplanten. Denk aan ROOTLESS. Ben jij op zoek naar manieren om je ROOTLESS op een creatieve manier in je huis neer te zetten? Gebruik dan de 3 tips in deze blog!

 

De hoogte in
Je hoeft niet per se je planten ergens neer te zetten; ze laten hangen is ook een optie! Dit is vooral handig voor mensen met een wat kleinere woning. Je hebt ontzettend veel mooie en originele ROOTLESS muur decoraties. Zoals schilderij met daarin ROOTLESS en mos verwerkt.

Zo gemakkelijk is tafeldecoratie nog nooit geweest
Wil je een bijzonder effect creëren met je vetplanten, maar er zelf weinig voor doen? Dan zijn de  ROOTLESS arrangementen echt perfect voor jou. ROOTLESS is er in allerlei vormen, maten en kleuren. Daarnaast ook met een breed scala aan toegevoegde waarde.

Boeket zonder zorgen
Als we aan een boeket zonder zorgen denk, dan hebben we het over droogbloemen, takken, pluimen, veren en ROOTLESS. Met dit alles kan je oneindig combineren en variëren in je interieur. Door de lange levensduur van een ROOTLESS heb je er maanden plezier van. In vergelijking met verse bloemen gaat een ROOTLESS boeket dus een stuk langer mee.

Andere tips:

Schilderij met ROOTLESS

Schilderij met ROOTLESS

Een schilderij maken met ROOTLESS kan een interessant en uniek kunstwerk opleveren. Je kunt dit schilderij maken door de volgende 4 stappen te volgen.

Zwart kun je best omarmen

Zwart kun je best omarmen

Zwarte woonaccessoires zien we elk seizoen weer terug. Deze tijdloze accessoires zijn een prachtige toevoeging aan elk interieur.

Crazy Christmas

Crazy Christmas

Crazy Christmas lekker speels en vrolijk en allesbehalve saai. dat is waar het om draait bij de kersttrend van 2022!