Crazy Christmas

Crazy Christmas

dec 1, 2022 | ROOTLESS

Futuristisch, flexibel en fun; dat is waar het om draait bij de kersttrend van 2022! Laat je creativiteit de vrije loop en creëer jouw ultieme x-mas fantasiewereld. Neem alle kleuren van de regenboog (okergeel, fel blauw, zacht oranje, framboosroze, kerstrood en fel groen) en gooi dat in de mix. Et voilá, de vrolijke, gekke kerstsfeer is daar!

Crazy Christmas wordt gekenmerkt doordat de vrolijke decoratiestijl centraal staat. Van confetti tot glitter en gekke discoballen. Hang het bij elkaar in de boom, want het mag! Check vooral ook de handgemaakte glazen kerstballen hieronder, hilarisch toch? Echeveria purple pearl en Aloe jaws.

“au naturel” mag ook
De bijzondere mix van kleuren, prints, meubels en accessoires. Binnen deze kersttrend is veel aandacht voor detail én ruimte voor persoonlijkheid. De ROOTLESS bloemen geven de kleur van ieder arrangement. Voeg hier vervolgens verschillende gouden en zilveren elementen aan toe voor het ultieme kerstgevoel!

Experimenteer met verschillende zachte, glanzende en organische materialen en deins niet terug voor een explosie van kleuren. Op deze manier ontstaat een eigengereid interieur waarin je telkens weer iets nieuws ontdekt.

 

Al met al is Crazy Christmas lekker speels en vrolijk en allesbehalve saai. Voor de meeste van ons zal het echter ietsje te heftig zijn. Ik hou het zelf dan ook maar bij wat rustigere kerstkleuren, en jij?

Andere tips:

Aloe Demi’s recepten

Aloe Demi’s recepten

Met deze inspiratiefoto’s kun je ook zelf aan de slag! Het ‘recept’ is simpel en je kunt er alle kanten mee op. Of je nu groene vingers hebt of gewoon een groen liefhebber bent! Met onze ROOTLESS kun je gemakkelijk en snel aan de slag. Hier zijn een paar suggesties om...

Roze; meer dan alleen een kleur

Roze; meer dan alleen een kleur

Wij zijn vooral dol op de kleur roze. En niet alleen omdat het zo goed past bij de welbekende thema’s Valentijn, Moederdag, Grootmoederdag én Vrouwendag.

Schilderij met ROOTLESS

Schilderij met ROOTLESS

Een schilderij maken met ROOTLESS kan een interessant en uniek kunstwerk opleveren. Je kunt dit schilderij maken door de volgende 4 stappen te volgen.

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

De tijd waarin alleen wat vetplanten op een rijtje in de vensterbank werden neergezet is voorbij; tegenwoordig kun je veel meer kanten op met je vetplanten.