Échte inspiratie voor de aankleding van je huis

Échte inspiratie voor de aankleding van je huis

jul 27, 2022 | ROOTLESS

Bloemen en planten creëren altijd een goede sfeer in huis. Met dit design creëer je niet alleen sfeer, maar ziet er ook nog eens als een geweldige blikvanger uit.

Statement accessoires voor jouw interieur
Let er bij het kiezen van een blikvanger op, dat je een item uitpikt die echt anders is. Planten en bloemen in diverse potten kennen we nu wel, maar wat vind je van deze nieuwe ROOTLESS lijn?

Het heeft een strakke en moderne uitstraling. Als je goed kijkt dan zie je dat ROOTLESS verhoogt is om het zwevende effect extra te benadrukken. Op den duur vallen de bladeren van de bloem om het frame heen. Het frame heeft een brede band en is gemaakt van gepoedercoated metaal en staat het op een groot ronde voet.

Een passend item wat er geweldig bij staat is ROOTLESS maat middel. Maat middel heeft een kleine metalen ronde rand en steunt op de voet van het frame. Beide frames houden zichzelf in balans en is een echte eyecatcher op de gedekte tafel of een mooi hoekje van de kamer!

Aloe Demi® streeft er altijd naar om de trends van morgen, vandaag al op een creatieve en originele manier aan te bieden, zonder de kwaliteit en schoonheid van de producten uit het oog te verliezen. Dit is hoe we de meeste creaties nog nét iets specialer maken. Net als deze twee ROOTLESS designs.

Andere tips:

Aloe Demi’s recepten

Aloe Demi’s recepten

Met deze inspiratiefoto’s kun je ook zelf aan de slag! Het ‘recept’ is simpel en je kunt er alle kanten mee op. Of je nu groene vingers hebt of gewoon een groen liefhebber bent! Met onze ROOTLESS kun je gemakkelijk en snel aan de slag. Hier zijn een paar suggesties om...

Roze; meer dan alleen een kleur

Roze; meer dan alleen een kleur

Wij zijn vooral dol op de kleur roze. En niet alleen omdat het zo goed past bij de welbekende thema’s Valentijn, Moederdag, Grootmoederdag én Vrouwendag.

Schilderij met ROOTLESS

Schilderij met ROOTLESS

Een schilderij maken met ROOTLESS kan een interessant en uniek kunstwerk opleveren. Je kunt dit schilderij maken door de volgende 4 stappen te volgen.

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

De tijd waarin alleen wat vetplanten op een rijtje in de vensterbank werden neergezet is voorbij; tegenwoordig kun je veel meer kanten op met je vetplanten.