In the mood for wood

In the mood for wood

okt 4, 2022 | ROOTLESS

Op de vloer, aan de wand, in de meubels: waar je het ook toepast, hout geeft meteen een flinke dot extra sfeer in huis. Combineren met ROOTLESS maakt het geheel nog spannender.

Het fijne aan hout is dat er zoveel verschillende soorten en kleuren zijn. Daardoor kun je kiezen voor houten meubelen en accessoires die naar jouw smaak zijn. De één houdt van donker hout, terwijl de ander juist liever hout met een whitewash look ziet.

Trend 2022: Beige Homage

Simpelheid en lichte kleurtonen spelen een grote rol in de trend ‘Beige Homage’. Het gaat uit van een rustige basis van papier, karton en kurk. De basis kleuren zijn wit en beige met aanvullend verschillende nude tinten. Deze Beige Homage inrichting is tijdloos, waardoor het erg duurzaam is.

Onbewerkt hout waarin nog duidelijk het karakter van de boom zichtbaar is, dat maakt dit item uniek. Binnen en buiten worden verbonden. Dit ROOTLESS arrangement is ook geschikt voor buiten gedurende de zomermaanden. Dus maak de tuintafel gezellig met ROOTLESS.

Simpelheid en lichte kleurtonen: tijdloos, toegankelijk én krachtig.

Andere tips:

Aloe Demi’s recepten

Aloe Demi’s recepten

Met deze inspiratiefoto’s kun je ook zelf aan de slag! Het ‘recept’ is simpel en je kunt er alle kanten mee op. Of je nu groene vingers hebt of gewoon een groen liefhebber bent! Met onze ROOTLESS kun je gemakkelijk en snel aan de slag. Hier zijn een paar suggesties om...

Roze; meer dan alleen een kleur

Roze; meer dan alleen een kleur

Wij zijn vooral dol op de kleur roze. En niet alleen omdat het zo goed past bij de welbekende thema’s Valentijn, Moederdag, Grootmoederdag én Vrouwendag.

Schilderij met ROOTLESS

Schilderij met ROOTLESS

Een schilderij maken met ROOTLESS kan een interessant en uniek kunstwerk opleveren. Je kunt dit schilderij maken door de volgende 4 stappen te volgen.

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

De tijd waarin alleen wat vetplanten op een rijtje in de vensterbank werden neergezet is voorbij; tegenwoordig kun je veel meer kanten op met je vetplanten.