Van rustiek tot industrieel en van landelijk tot vintage

Van rustiek tot industrieel en van landelijk tot vintage

sep 6, 2022 | ROOTLESS

Betonlook in combinatie met plantarrangementen; wij vinden het geweldig.
Vaak denkt men dat dit alleen past bij een industrieel interieur. Juist doordat het natuurlijke product tot allerlei vormen verwerkt kan worden, past het in een groot aantal verschillende interieurs: van Scandinavisch en modern tot landelijk en klassiek.

TRULY arrangement
Dit betonnen plateau met waxinelichthouder geeft elke keuken, woonkamer of (tuin)tafel een sfeervolle uitstraling. Een schitterende blikvanger in combinatie met een vetplant. Helemaal als het waxinelichtje brand, zorgt het voor een stukje gezelligheid in huis/tuin.

Kerstdecoratie waar we blij van worden
Sfeervol de koude feestdagen in met deze ster met ROOTLESS. Het is leuk om de ROOTLESS ster te combineren met theelichthouders en losse ROOTLESS.  Plaats verschillende soorten decoratie op een grote schaal of in een kast en creëer een sfeervol geheel.

Ontdek én shop onze ready-to-go betonlook interieur essentials.

Andere tips:

Aloe Demi’s recepten

Aloe Demi’s recepten

Met deze inspiratiefoto’s kun je ook zelf aan de slag! Het ‘recept’ is simpel en je kunt er alle kanten mee op. Of je nu groene vingers hebt of gewoon een groen liefhebber bent! Met onze ROOTLESS kun je gemakkelijk en snel aan de slag. Hier zijn een paar suggesties om...

Roze; meer dan alleen een kleur

Roze; meer dan alleen een kleur

Wij zijn vooral dol op de kleur roze. En niet alleen omdat het zo goed past bij de welbekende thema’s Valentijn, Moederdag, Grootmoederdag én Vrouwendag.

Schilderij met ROOTLESS

Schilderij met ROOTLESS

Een schilderij maken met ROOTLESS kan een interessant en uniek kunstwerk opleveren. Je kunt dit schilderij maken door de volgende 4 stappen te volgen.

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

De tijd waarin alleen wat vetplanten op een rijtje in de vensterbank werden neergezet is voorbij; tegenwoordig kun je veel meer kanten op met je vetplanten.