Zwart kun je best omarmen

Zwart kun je best omarmen

jan 16, 2023 | ROOTLESS

Zwarte woonaccessoires zien we elk seizoen weer terug. Deze tijdloze accessoires zijn een prachtige toevoeging aan elk interieur.

Zwart in huis
Zwarte accessoires in huis zijn gewild, en dat snappen wij wel. De kleur zwart zorgt vanwege zijn contrast voor wat pit in je interieur. Of je nu een modern, industrieel of landelijk stijl hebt, met zwarte woondecoratie zit je altijd goed!

Er bestaan alleen geen zwarte ROOTLESS bloemen. Wel hebben we een zwarte schaal met contrasterende witte ROOTLESS. In een interieur met veel zwartte tinten zal deze ROOTLESS bloem dus extra goed opvallen! En wist je dat je de ROOTLESS geen water hoeft te geven!

Organische vorm & staal
Het materiaal staal is onmisbaar in een trendy interieur. En dat in combinatie met ROOTLESS is perfect. Daarnaast zien we steeds meer organische vormen in het interieur. Ronde vormen, ovaal, we zijn er allemaal dol op! Dat je deze vormen ook steeds meer terugziet aan de muur is dan ook niet verrassend. Ronde vormen creëren meer warmte & gezelligheid in contrast met strakke meubels.

Deze accessoires maken van jouw ROOTLESS een statement piece. Combineer ze met elkaar voor hoogte.

 

Andere tips:

Schilderij met ROOTLESS

Schilderij met ROOTLESS

Een schilderij maken met ROOTLESS kan een interessant en uniek kunstwerk opleveren. Je kunt dit schilderij maken door de volgende 4 stappen te volgen.

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

Creatief met ROOTLESS: 3 Tips

De tijd waarin alleen wat vetplanten op een rijtje in de vensterbank werden neergezet is voorbij; tegenwoordig kun je veel meer kanten op met je vetplanten.

Crazy Christmas

Crazy Christmas

Crazy Christmas lekker speels en vrolijk en allesbehalve saai. dat is waar het om draait bij de kersttrend van 2022!